Menu główne
Wyszukiwarka
Treść
Kontakt
PL
EN
IT
A+
A-
Aktualności
EXPO 2015
Temat wystawy
Harmonogram
Jak dojechać
Bilety
Mediolan
Maskotka
Historia EXPO
Linki
Pawilon
Dla przedsiębiorców
Dodaj firmę
Program gospodarczy
Rynek włoski
Harmonogram wydarzeń
Zgłoś swój udział
Polska
Gospodarka
Kuchnia
Produkty regionalne
Turystyka
Kultura
Nauka
Historia
Podstawowe dane
Dla prasy
Aktualności prasowe
Informacje podstawowe
Multimedia
Patroni medialni
Akredytacja
Kontakt
Media o EXPO
Wyszukiwarka
Książka kucharska
Książka kucharska
Babeczka z cynamonem, miodem pitnym, pistacjami oraz konfiturą z czarnego bzu
Czytaj więcej
Babeczki z jabłkami w miodzie i cynamonie z nadzieniem z powideł śliwkowych z wódką
Czytaj więcej
Boczek lub policzki świni złotnickiej z purée z pieczonego selera
Czytaj więcej
Bulion warzywny z uszkami nadziewanymi kurkami i owczym serem
Czytaj więcej
Bulion wołowy z pierożkami z półgęska i wędzonej mozzarelli
Czytaj więcej
Buraczane bliny na zakwasie z wędzoną makrelą
Czytaj więcej
Buraczane kopytka z sosem bazyliowym, karmelizowaną szalotką, chipsami z buraka i chrupiącym kabanosem
Czytaj więcej
Buraczane pierożki z farszem z fasoli wrzawskiej, wędzonym śliwkowym sosem i pudrem z pora
Czytaj więcej
Buraczane ravioli z grzybowym farszem podawane ze słonym sosem zabajone oraz oscypkiem
Czytaj więcej
Bułeczki drożdżowe z duszoną cebulą
Czytaj więcej
1
2
3
...
12
Wybierz stronę:
Opcje
x
Sortuj
Zamień na Z-A
Pokaż tylko dania:
Danie wegańskie
Danie wegetariańskie
Danie bezglutenowe
Przygotowanie: pracochłonne
Przygotowanie: łatwe
Czas przygotowania: długi
Czas przygotowania: krótki
Zastosuj
Pobierz książkę kucharską
PDF
(12,00 MB)
E-PUB
(10,00 MB)
MOBI
(5MB)